sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Huomenta päivää


Eilen tosiaankin tuli juhlittua pyöreiden vuosien puolesta. Jotenkin tuntuu, että en ole osannut elää kunnolla, kun en ole saavuttanut näitä kahtena vuosikymmenenä mitään "merkittävää". Koska nuorempana ajattelin kakskymppisen olevan TOOSI vanha ja omaavan työpaikan, perheen yms... mutta todellisuudessa en ole osannut nauttia nuoruudestani. En tiedä miten siitä olisi edes pitänyt nauttia. Matkustella? Tehdä kaikkia typeryyksiä? No, minä olen elänyt "nuoruuteni" vähän rauhallisemmin (miksi ihmeessä ajattelen olevani nyt VANHA??? olenhan minä vieläkin nuori!!)




Mitä iltaan sitten kuului? Herkuttelua (unohdin kuvata ensimmäisen tekemäni voileipäkakun joka oli <333 hyvää), Aliasta, hauskoja juttuja, karaokea ja lyhyt baarikierros. Ei mitkään "vedetään perskänni" juhlat, ei sellane edes kiinnostakaan.


Tämän hetkinen näkymäni. Kello lähempänä neljää ja yövaatteet vielä päällä... pientä laiskottelua ilmassa?(; Ois niin kiva päästä jo sisustelemaan kaikkea (kyseistä huonetta ja talon muita huoneita), mutta en vielä viiti astua toisen varpaille melko vahvoine sisustusmielipiteineni
(onko siellä päässä sellaista sisustajaa, joka haluaisi päättää itse lähes kaikesta mahdollisesta, eikä anna sen toisen puoliskon puuttua talon sisustukseen?) -täällä päässä ainakin nousi käsi ylös (:


Ei kommentteja: