sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Geishan unelmatorttu


Pohja:
5 munaa
1 3/4 dl sokeria
1 1/4 dl perunajauhoja
1 rkl vehnäjauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
1 ½ tl leivinjauhetta

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon siivilän läpi kevyesti sekoittaen.
3. Levitä leivinpaperilla (voideltu paperi) vuoratulle uunipellille.
4. 225 astetta ja 6-10 min.
5. Kumoa pohja sokeroudulle leivinpaperille ja anna jäähtyä.

Täyte:
Tiramisu rahkaa
Kermavaahtoa
Geishaa
Vaniljasokeria

1. Vatkaa kermavaahto ja laita se vielä hetkeksi kylmään.
2. Murskaa Geisha (esim. pusiin ja lihanuijalla vaan nuijimaan)
3. Sekoita Geisha ja ripaus vaniljasokeria rahkaan.
4. Lisää ainekset pohjalle ja kääri pohja rullaksi. Anna kääretortun oleskella hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Huomaathan, että pohja oli ihan normaali unelmakääretortun ohje ja tällä täytteellä tortusta tulee todella makea.

2 kommenttia:

Jasmiina kirjoitti...

Hm, kuulostaapa ja NÄYTTÄÄ herkulliselta! Täytyykin napata resepti talteen :)

Susanna kirjoitti...

Herkkusuullehan ohje on kuin tehty (kun yksi sellainen pääsi sen suunnittelemaan) :D