maanantai 5. syyskuuta 2011

Opiskelijanurkkaloisesta


Pari viikkoa sain kituutettua kämpässä valmiiksi olevan kellertävä sävyisen kuvaputki tv:n kanssa. Jotta koulupöydällä olisi mahtunut edes jotain tekemään, joutui laatikko lattialle. Nyt sain sitten vihdoin tuotua oman pienokaiseni ja isäni joskus nuoruudessaan tekemän hyllykön sille kaveriksi. Eikö olekin ihana johtojen paljous? :) Toi bigipoksi saattais kohta saada lähtöpassin, kunhan saisin aikaseksi kokeilla tv:n oman digipoksin sopivuutta. Ois taas yksi johto vähemmän, whii :) Huomattavaa on myös asunnon ihanat lattialistat ja itse lattian väri, "ihanat"...


Isä antoi luvan, että saan maalata sinisen hyllykön mieluiseksi. Mutta... tavallaan pidän tästä kulahtakuluneesta maalipinnasta, eikä toi värikään pahemmin pistä silmään, kun muutenkin hempeillä väreillä olen yrittänyt tehdä huoneestani kodikkaampaa.


Tietenkin pitsiä pitää löytyä ;)

Näin pienissä paloissa näytän millaisen "kodin" olen pienestä opiskelija-solu-asunnostani saamassa. Paljoahan sitä ei pysty sisustamaan, etenkin kun keittiö ja suihkutila jaetaan kämppäkaverin kanssa. Mutta jospa täällä sen pari vuotta viihtyis :)

Ei kommentteja: