torstai 8. syyskuuta 2011

Järjestäydy

Kirjakaupassa etsiessäni uutta käsityökirjaa minua ärsyttää kaksi asiaa: kirjojen hinta ja se, että yksi kirja sisältää vain muutaman ohjeen, jonka haluaisin toteuttaa.

Tässä vielä kotona asuessani tulin lainanneeksi sylin täydeltä käsityökirjoja ja pistin kopiokoneen laulamaan. Nyttemmin täällä ollessani olen saanut purkaa ylimääräisen vapaa-ajan askartelemalla itselleni mieluisista ohjeista koottua käsityökansiota.


Sivuista saa kivan pirteitä värillisellä paperilla ja kaikella mahdollisella, mitä itse keksii. Omat askartelutarvikkeeni eivät ole muuttokuorman mukana tänne tulleet, joten olen tyytynyt kehystelemään liimaamiani paperipaloja.


Kokoan sitten nämä kansioon muovitaskuihin ja tadaa -käsityö"kirjanen" joka ei sisällä yhtään turhaa ohjetta, vain ne jotka itse haluat.

Jälkiviisas olisi saattanut tehdä saman aihealueen ohjeet samanvärisille papereille näin helpoottaakseen ohjeittein löytymistä. Taikka tyytyy tekemään allekirjoittaneen tapaan sisällysluettelon, joka meinaa sitä, että sivujen on pysyttävä tulevaisuudessa järjestyksessä.

2 kommenttia:

Jasmiina kirjoitti...

Kiva ohje tuo käsityökirja, pitäisi itsekin sellaista tehdä mielummin kuin talokirjaa :D mulla kun kaikki ohjeet tuppaa olemaan just niissä kirjoissa ja lehdissä, sikinsokin..

Kivaa viikonloppua!

Susanna kirjoitti...

Kivaa viikonloppua sinnekin! :D