keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Laiskan emännän lounas


Kalkkunapatonki: jokainenhan voi laittaa kalkk..  patongin sisään mitä haluaa. Omani täytin juustolla, kalkkunalla, kurkulla, tomaatilla ja salaatinlehdillä.


Tonnikalasalaatti: Sama juttu kuin edellisessä, salaattihan koostuu siitä mitä itse haluaa enkä anna tässä tapauksessa mitään maailmanparas salaatti ohjetta. Mutta itse pidin ja aikaa ei menny ku alle 5 min! Mitä siis tein? Kaadoin valmiiksi leikatut ja pestyt salaatinlehdet (joku tämmöinen kaupasta saatava valmispussi) kippoon, sekaan valutetut tonnikalat ja ananakset, sekä leipäkuutiot ja pilkotut tomaatit ja kurkua. Ja kuvassa näkyvä valkoinen mömmö on salaattikastiketta, jos jäi epäilyttämään (:

Ei kommentteja: